Atlaide!

Tanīnu noņēmējs

Original price was: 24.20€.Current price is: 19.36€.

Preces kods: 6602

Specializēts tīrīšanas līdzeklis melno tanīna traipu un plankumu noņemšanai uz neapstrādātām vai eļļotām koka virsmām iekštelpās.

PIEMĒROTAS LIETOŠANAI
Osmo Tanīnu noņemšanas līdzeklis ir īpaši ieteicams koka grīdām (piem., parketam), darba virsmām vai dārza terasēm un ozola mēbelēm

Vispārīgā informācija

SASTĀVDAĻAS
Osmo Tanīna noņemšanas līdzeklis satur bioloģiski noārdāmu skābeņskābi. Detalizēta sastāvdaļu deklarācija pieejama pēc pieprasījuma.

TEHNISKIE DATI
Īpatnējais svars: 1005-1035 g/cm³
Viskozitāte: 120-160 mPas
Smarža: vāja/viegla, pēc nožūšanas bez smaržas
Uzliesmošanas temperatūra: nav nepieciešama
pH vērtība: 1-2

UZGLABĀŠANA
2 gadi un ilgāk, ja uzglabā noslēgtā oriģinā iepakojumā. Nepakļaut sala vai temperatūras, kas pārsniedz 30 °C, iedarbībai!

PATĒRIŅŠ
1 L noklāj apm. 10 m² (atkarībā no traipu intensitātes) ar vienu lietošanas reizi. Produkta pārklājums lielā mērā ir atkarīgs no koksnes stāvokļa. Visa informācija attiecas uz gludām un ēvelētām/grieztām virsmām. Neapstrādātas virsmas var samazināt pārklājumu

Izmantošana

VIRSMAS SAGATAVOŠANA
Notīriet no virsmas gružus un netīrumus. Tanīna noņemšanas līdzeklis ir gatavs lietošanai. Pirms uzklāšanas pārbaudiet Osmo Tanīna noņemšanas līdzekli uz pamatnes. (Nepieciešams izmēģinājums!)

UZKLĀŠANAS METODES
Vienmērīgi izsmidziniet Osmo Tanīna noņemšanas līdzekli uz virsmas, līdz tā ir pilnībā pārklāta. Ļaujiet produktam iedarboties 30-45 minūtes un noslaukiet ar neplūksnājošu kokvilnas drāniņu. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu un pēc tam noslaukiet ar tīru ūdeni. Pēc žāvēšanas uz apstrādātās vietas uzklājiet piemērotu apkopes eļļu, lai koksne atkal būtu aizsargāta.

PATĒRIŅŠ
1 L noklāj apm. 10 m² (atkarībā no traipu intensitātes) ar vienu lietošanas reizi. Produkta pārklājums lielā mērā ir atkarīgs no koksnes stāvokļa. Visa informācija attiecas uz gludām un ēvelētām/grieztām virsmām. Neapstrādātas virsmas var samazināt pārklājumu.

ŽŪŠANAS LAIKS
Pirms jauna pārklājuma uzklāšanas ļaujiet koksnei kārtīgi nožūt (apm. 24-48 stundas). Pie zemākas temperatūras un/vai augstāka mitruma žūšanas laiks ir ievērojami ilgāks.

PIEZĪME
Aizsargājiet metālu (piem., mēbeļu piederumus) un augus pret tiešu saskari.

Drošība

BRĪDINĀJUMS
Sargāt no bērniem. Satur maisījumu no: 5-hlor-2-metil-2H-izotiazol-3-ona (CMIT) un 2-metil-2H-izotiazol-3-ona (MIT) (3:1). Var izraisīt alerģisku reakciju. Nepieļaut nokļūšanu acīs, uz ādas vai apģērba. Ja nepieciešama medicīniska konsultācija, paņemiet pie rokas iepakojumu vai etiķeti. Drošības datu lapa pieejama pēc pieprasījuma.

UTILIZĀCIJA
Utilizējiet izstrādājuma pārpalikumu un pilnībā iztukšoto iepakojumu saskaņā ar vietējām oficiālām vadlīnijām (ES atkritumu kods Nr. 07 06 99*). Nododiet pārstrādei tikai pilnībā iztukšotus iepakojumus.

Dokumenti